Axiom® – ett nytt sortiment av bänkskivor

Formica Group presenterar nu sitt nya sortiment av bänkskivor, Axiom®, med trendiga dekorer, särskilt utvalda för att inspirera hemmiljöer. Sortimentet av laminatbänkskivor finns i 32 mönster- och ytkombinationer som gör det möjligt att både skapa en klassisk atmosfär eller en mer modern känsla i köket.

Omfattande urval av laminatbänkskivor, stänkskydd och köksöar

Formicas högtryckslaminat är ett mycket motsåndskraftigt material – utvecklat för att möta dagliga utmaningar i hemmet år efter år. Axiom bänkskivor är slitstarka, värmetåliga och fuktskyddade och kräver minimalt med underhåll.

Sortimentet Axiom® från Formica Group innehåller ett omfattande urval av laminatbänkskivor, stänkskydd och köksöar. Välj mellan något av de många mönstren i Axiom-sortimentet från Formica Group och förverkliga ditt drömkök. Trä- eller stenmönstrade, enkelt och diskret mönstrade ytor finns i en rad spännande färger och i ett urval av högklassiga ytdekorer.

Trender

Ekmönster är fortfarande populärt och i Axiom erbjuder vi fyra helt nya ekdekorer. Tre av dem finns i nya ytan Puregrain som är en lätt borstad och naturlig yta med ett trämönster som passar perfekt i ett klassiskt kök.

Bänkskivor med karaktär

Ett spännande inslag i sortimentet är Axiom® True Scale som återger naturmaterialens skönhet utan den mönsterupprepning som ofta ses i traditionella laminat. Varje enskild bänkskiva återspeglar utseendet hos natursten, trä och granit och har en unik karaktär – precis som i naturen. Shadow Oak på Puregrain och Black Sequoia på Scovato är två alternativ som finns för att återskapa naturens lyxiga skönhet i ditt kök.

Stänkskydd

I Axiom sortimentet finns trendiga och moderna stänkskydd i kompaktlaminat. Ett elegant alternativ till kakel som är hygieniskt och lätt att montera. Det finns nio kompletterande stänkskydd i flera högglansiga färger och metalliceffekter, så varför inte kombinera ett stänkskydd i Frosted Jade med en vacker bänkskiva i Paloma White för att skapa en harmonisk atmosfär i köket?  Eller använd ett högglansigt stänkskydd i klarröda Carnaval för att skapa en kontrastrik och trendig design.

Miljö

Axiom bänkskiva är den enda Svanenmärkta bänkskivan i Norden och bär dessutom certifieringarna Carbon Trust “Carbon Reduction Label”, GREENGUARD Indoor Air Quality och FSC® Chain of Custody.

 

Axiom® Bänkskivor från Formica Group

www.axiomworktops.com

Dela denna artikel:

Skriv en kommentar