Ny badrumskatalog från DuoBad

DuoBad är Sveriges bredaste producent och leverantör av inredningar för badrum. Vi erbjuder både möbler, porslin och tillbehör. Hela vårt utbud håller en hög och exklusiv nivå. Kvalitet finns både i de egna produkterna i och de samarbetsavtal som fullbordar utbudet. I katalogen finns därför produkter från exklusiva samarbeten med Alessi, Laufen, Kosta Boda, Recor, Villeroy & Boch och Cristina. Vår nya katalog finns inom kort hos närmare 300 säljställen runt om i Norden. Kontakta oss gärna så ser vi till så att du får ett personligt exemplar.

Klicka här så kan du bläddra i vår nya katalog.

DuoBad designar, konstruerar och säljer exklusiva badrumsmöbler. Förutom svenskt lövträ, kompletteras möblerna med porslin och blandare av hög kvalitet från Tyskland och Italien. Företaget grundades 2000 av Niklas Hult och Lars Carlsson, som även idag äger och driver företaget. Företaget ligger i Alsterbro, ett litet samhälle i Småland med lång hantverkartradition.

DuoBad har ett nära samarbete med världskända badkarstillverkaren Recor från Portugal. Alessi och Cristina från Italien. Laufen från Schweiz samt Kosta Boda. Företaget har för närvarande 12 anställda och omsätter drygt 30 miljoner kronor.

För mer information : www.duobad.com

Dela denna artikel:

Skriv en kommentar