Nyheter från KÄRCHER

bild2För bästa resultat!

Varje ägare av ett hus och trädgård, som använt sig av trädgårdsslangen för att rengöra bilar, stenplattor eller altaner, vet att den har en mycket begränsad rengöringskraft.

En högtryckstvätt å andra sidan har en effektivare rengöringskraft och ger därmed ett bättre resultat på kortare tid. En trädgårdsslang har ett tryck på 4 bar och använder ca. 3500 liter vatten/timme, medan en högtryckstvätt med arbetstryck på 100 bar enbart använder ca. 400 liter vatten/timme. Vare sig du har en mossbelagd terass, lertäckt bil, smutsig pool eller mögelangripen fasad har Kärcher högtryckstvätten för dig.

 

WV_50_TVny

WV_50_1633101nyInget spill – inga ränder!

Nu kan du rengöra dina fönster, speglar, glasbord, kakel-/ klinkerplattor m.m. utan större ansträngning och mycket snabbare än med konventionella rengöringsmetoder. Bara spraya, tvätta och sug upp – klart! Kärchers fönstertvätt WV 50 plus har det perfekta allt-i-ett-paketet för rengöring av fönster och släta ytor: Uppsättningen består av den batteridriven fönstertvätten, 280 mm sugmunstycke, en sprayflaska, en mikrofiberduk till sprayflaskan och rengöringsmedel.

 

T250_plusappNY

T_250_2642194ny_edited-1För en stänkfri rengöring!

Kärcher lanserar T-Racer T 250 Plus, ett suveränt tillbehör för rengöring av grusbelagda gångar, terrasser och plana ytor helt utan stänk.

T-Racer T 250 Plus är en utmärkt hjälp när det gäller att högtrycksrengöra plana ytor. Den täcker stora ytor tack vare dubbla, roterande spolmunstycken. Principen bakom T-Racer är enkel och effektiv: de roterande spolmunstyckena sätter rampen under kåpan i rörelse enbart genom vattentrycket. Den roterande rörelsen ger en jämn bearbetning på underlaget som rengörs.
På Kärchers T-Racer T 250 Plus sitter ett stabilt specialnät som skyddar altantvätten från stenar och grus och möjliggör rengöring av grusbelagda ytor utan att skada de roterande munstyckena. Det ergonomiska handtaget på T 250 Plus gör det bekvämt att även rengöra vertikala ytor effektivt som t ex garageportar och husgrunder.

Kärchers T-Racer T 250 Plus kan monteras på alla högtryckstvättar i klasserna K2-K7.

 

Välj rätt maskin för dina behov, besök hemsidan www.karcher.se.

Dela denna artikel:

Skriv en kommentar