Tapettrender 2015!

Färgstarkt, geometriskt, eller djurmönster med sting i!

Wabi Sabi 110832

Kollektionen Wabi Sabi utgörs av etniskt inspirerade mönster med en organisk, naturlig känsla där klara kulörer flätas samman med jordiga toner. Kollektionen är en härlig mix av abstrakta, geometriska och botaniska mönster inspirerade av uråldriga hantverkstekniker.

 

Kvadrat 17012

Kvadrat är en urban kollektion som hämtat skaparglädjen från arkitekturens geometriska former. Mönstren är uppbyggda av kvadrater och cirklar som bildar spännande dekorativa ytor och strukturer.

 

Poetica 110558+110600

Kollektionen Poetica har inspirerats av den engelska landsbygdens frodiga natur och trädgårdar. Kollektionen skapar en vintagekänsla med modern touch!

 

image description

Kollektionen Fashion är en fräck mix av olika material som skapar häftiga illusioner! Sten, trä och exotiska djurmönster som känns levande och äkta utgör denna kollektion.

 

Vi frågar experten!

Vi frågar Per på Midbec Wallpapers

1.Vad ser ni för trender när det gäller tapeter 2015?

Under 2015 ser vi att geometrisk design gör entré. Spännande mönster där man blandar kantiga och runda former. Även mönster inspirerade från djurriket gör comeback på riktigt. Färg är kul, men vi svenskar tenderar att vara försiktiga. Under 2015 ser det äntligen ut som att vi släpper lite på tyglarna. Pasteller lever vidare det gör även de varma metallerna. Grönt är en ”upcoming” färg men samtidigt är svart och vitt alltid rätt! Ser man på vad som säljer mycket idag är det sten, trä, metall och betong inspirerande mönster och färger. Det är en trend som verkat ett tag och troligen sitter i ett par år till.

2.Kommer det några nya spännande material?

Materialmässigt sker det inga större genombrott. Fabrikerna försöker däremot utveckla tekniken vid framställningen för att det ska kännas som/uppfattas som nya material. Vetenskap!

Per 1 newsdesk

Per Johnson
Midbec Wallpapers

Dela denna artikel:

Comments are closed.