Unikt på den svenska marknaden

– kompletta och leveransklara balkonger från Skånska Byggvaror

Balkong_räcke_detalj_2Balkong_Omega_räcke_4Balkong_Omega_räcke_3Balkong_Delta_räckeBalkong_Delta_glasBalkong_Beta_räckeBalkong_Beta_glas

 

 

 

Det blir allt mer populärt att installera en balkong på sitt 1 ½ plans- eller 2-planshus. Svenska villaägare vill njuta av utelivet på alla plan – och ta tillvara på den utsikt man faktiskt har. Nu lanserar Skånska Byggvaror kompletta balkonger i standardmått med fraktfri hemleverans.

Skånska Byggvarors balkonger Alfa, Beta, Omega och Delta är tillverkade i en gedigen konstruktion i varmförzinkat stål – ett material som tillåter starka konstruktioner som är smäckra och eleganta att titta på. Detta tillsammans med ett terrassgolv i hårdträ skapar en balkong som är både vacker, hållbar och särskilt lämpad för vårt svenska klimat.

Balkongerna finns i rakt och runt utförande kunder kan välja mellan räcke eller ett modernt glasat alternativ. Produkten levereras som en totallösning innehållande allt som behövs förutom betong för nedgjutning av pelare (om valet faller på en större balkong) och material för infästelse i fasaden (styrs av villans fasad). För priser se nästa sida.

Läs mer om balkonger här: www.skanskabyggvaror.se/produkter/nyheter
Kontakta gärna Skånska Byggvaror för mer information om denna nyhet, eller andra delar i företagets sortiment.

www.skanskabyggvaror.se

Dela denna artikel:

Skriv en kommentar